Wij zijn je partner in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Teamwerk begrijpen we het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO is niet alleen een belangrijke bijdrage aan de samenleving, maar ook een versterking van jouw bedrijf of organisatie. Teamwerk helpt bij het inzetten van MVO door de juiste kandidaten te matchen en te ondersteunen met gerichte jobcoaching. Zo helpen we jou om jouw doelstellingen te realiseren.

 

Onze unieke MVO aanpak

Wij zetten niet alleen extern talent in, maar ook mensen uit ons eigen personeelsbestand en zorgen voor gerichte begeleiding om de match een succes te maken. Deze aanpak garandeert een duurzame match tussen de kandidaat en de werkplek. Onze intensieve begeleiding en jobcoaching zorgen ervoor dat elke plaatsing succesvol is, niet alleen voor projecten, maar ook voor duurzame inzet op de lange termijn.

Voordelen maatschappelijk verantwoord ondernemen:

✓  Lokale economie ondersteunen

Het inzetten van lokaal talent helpt de lokale economie en bevordert de sociale cohesie.

✓  Talentontwikkeling binnen het bedrijf

Onze kandidaten brengen nieuwe perspectieven en vaardigheden mee die jouw team kunnen verrijken.

✓  Maatschappelijke betrokkenheid

Je bent als werkgever maatschappelijk betrokken en bouwt mee aan een duurzame, inclusieve en veerkrachtige samenleving.

✓  Versterking van het bedrijfsimago

Door het inzetten van MVO laat jouw bedrijf zien dat het zich inzet voor sociale waarden.

Waarom kiezen voor Teamwerk?

Kiezen voor Teamwerk betekent kiezen voor een partner die expert is in zowel het vinden van de juiste mensen als in het bieden van een solide basis voor hun succes binnen jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat deze stap ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan jouw bedrijf en de samenleving.

Wat je nu al zelf zou kunnen doen als start van je MVO-werkzaamheden

Starten met MVO is een stap in de goede richting. Teamwerk ondersteunt je bij deze stap en houdt daarbij jouw bedrijfsdoelen in het vizier. Zoals elke nieuwe stap in het ondernemen bestaat de verandering uit meerdere kleine stapjes.

Deze stappen kun je alvast nemen:

  • Betrek je medewerkers vanaf de start bij de MVO-activiteiten en laat hen meebepalen welke maatregelen of acties je op MVO-gebied neemt.
  • Denk al bij het schrijven van je vacatures na over het aantrekken van talent uit de sociale hoek. Bied bijvoorbeeld aan om minder uren te werken of deels thuis te werken. Of richt je op een speciale doelgroep, bijvoorbeeld met een stageopdracht voor een leerling van speciaal onderwijs.
  • Verdiep je in alle voordelen van MVO. Zijn er misschien nog meer kansen dan je al wist?
  • Contact opnemen met Teamwerk! We gaan voor je aan de slag, maken een afspraak en een plan van aanpak waarin we helder formuleren hoe we dit voor jou realiseren.