Teamwerk participatie diensten header heftruck

Onze werkwijze

Iedereen heeft talent. En met de juiste begeleiding, kan iedereen een bijdrage leveren.
Op dit moment is er veel talent en arbeidspotentieel onbenut. Teamwerk heeft als doel om duurzame uitstroom naar een betaalde baan te realiseren. Dit doen we door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en overheden en bedrijven met een social return verplichting aan elkaar te koppelen. Met wederzijds voordeel als resultaat.

Contact

De Match

Onze Accountmanagers en Casemanagers zijn iedere dag op zoek naar matches waar iedereen blij van wordt. Aan de ene kant zien zij het onbenutte talent van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en aan de andere kant zien ze openstaande vacatures en vragen bij overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. Het is een win-winsituatie waarin iedereen de kans krijgt om een steentje bij te dragen.

 

De Begeleiding

Iedereen heeft het talent en de potentie om aan het werk te gaan. Soms is het handig of fijn om wat extra begeleiding te krijgen. Daarom ontvangen onze kandidaten persoonlijke begeleiding van onze job coaches. Vanaf dag één, tot dat de kandidaat aangeeft dat begeleiding niet meer nodig is. 

De Overeenkomst

Wanneer de juiste match gemaakt is, krijgen kandidaten direct een arbeidsovereenkomst voor een betaalde baan aangeboden. In eerste instantie komen ze bij Teamwerk in dienst. Wanneer de samenwerking tussen de kandidaat en de overheidsinstelling of bedrijf goed bevalt, kan de kandidaat daar in dienst treden. Zoniet? Dan gaan we opnieuw op zoek naar de juiste match.

 

SROI

Teamwerk ondersteund overheden en bedrijven door alle SROI-werkzaamheden uithanden te nemen. Hierin denken we creatief na over het vinden van een passende oplossing voor overheden en bedrijven én kandidaten. Met als doel duurzame uitstroom naar vaste baan. Lees meer over Teamwerk en SROI.

Op leerwerklocatie

Wanneer kandidaten nog niet klaar zijn om voor een betaalde baan bij de overheid of een bedrijf, kunnen ze bij onze leerwerklocaties aan de slag. Deze locaties zorgen voor een veilige omgeving en een opstapje naar een echte baan. Met een arbeidsovereenkomst, salaris en natuurlijk persoonlijke begeleiding.

Het Goed werken via Teamwerk

Teamwerk, werkt

Wilt u weten hoe Teamwerk voor u kan werken? En hoe u het meeste uit social return en sociaal ondernemen haalt? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over ons werk en onze kandidaten.

 

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.