Teamwerk participatie diensten header fietsenmaker

Voor kandidaten: Samen aan het werk

Het kan spannend zijn om (weer) aan het werk te gaan. Ben jij klaar om weer betaald aan het werk te gaan, maar ben je een beetje nerveus? Geen probleem, bij Teamwerk snappen we jou. Wij helpen mensen zoals jij aan het vinden van een baan die bij hen past. En we kunnen jou ook ondersteunen. Daar zijn wij zeker van. Want Teamwerk, werkt voor iedereen. 

Wil je samen met ons aan het werk?

Neem contact met ons op

Een plek voor iedereen

Nadat jij je hebt ingeschreven, gaan wij voor jou aan de slag. Gratis. Wij worden door de overheid betaald om jou te helpen. In het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen zoeken we een passende functie voor jou. Dit bekijken en bepalen we samen.

Ben je er nog niet aan toe om bij een bedrijf of overheid aan de slag te gaan? Dan zet je je eerste stappen in het werkende leven op één van onze leerwerklocaties in de regio Zoetermeer.

Begeleiding hoort erbij

Wanneer je aan de slag gaat bij een bedrijf of overheidsinstelling, of op onze leerwerklocaties, krijg je een jobcoach toegewezen. De jobcoach begeleidt jou tijdens het werk. Hoe dit precies gebeurt, is afhankelijk van jouw ervaring, wensen en behoeften. 

Een duurzame arbeidsplaats

De eerste zes maanden blijf je in dienst bij Teamwerk. Zo kunnen we je goed ondersteunen bij het integreren in de arbeidsmarkt. Daarna heeft de werkgever de mogelijkheid om jou in dienst te nemen. We werken er met z’n allen naar toe dat jij je prettig en geïntegreerd voelt bij het bedrijf. 

Pak de telefoon of mail ons

Alles begint met een gesprek

Bij ons is die eerste stap een gesprek om jou beter te leren kennen. Ook weet jij dan precies wat je kunt verwachten van Teamwerk en onze partners. 

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.