magazijnwerk via Teamwerk

Teamwerk, gewoon voor iedereen

Bij Teamwerk zetten we ons in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Dit doen we door de talenten en potentie in onze kandidaten te zien en dit ontwikkelen verder door de juiste begeleiding. Vervolgens matchen we de potentie met een vacature van onze partners. Zo simpel kan het zijn. Meer weten?

Neem contact met ons op

 

Onze missie

Iedereen moet de kans krijgen om deel te nemen en bij te dragen aan onze maatschappij. Wij realiseren dat door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een betaalde baan én de benodigde begeleiding te bieden. Zo verkleinen zij de afstand tot de arbeidsmarkt en doen ze zelfvertrouwen en vaardigheden op om te re-integreren. 
Onze kandidaten komen bij ons in dienst en gaan bij een overheidsinstelling, bedrijf of één van onze leerwerklocaties aan de slag. Ook ondersteunen wij overheden en het bedrijfsleven met het invullen van de SROI-verplichting of banenafspraak. Zo realiseren wij een hoge, duurzame uitstroom richting de arbeidsmarkt. 

Werken via Teamwerk participatie diensten

Ons verhaal

Teamwerk is in 2012 opgericht met de focus op het re-integreren van mensen met een bijstandsuitkering door betaald werk onder de juiste begeleiding. Inmiddels richten wij ons op alle doelgroepen die onder de Participatiewet vallen of meetellen voor social return. 
Het doel is onveranderd gebleven: Mensen de kans bieden om (weer) duurzaam deel te nemen aan de arbeidsmarkt.

De afgelopen jaren heeft ons team zich ingezet om dit doel te behalen. We ondersteunen overheden en het bedrijfsleven met het invullen van hun SROI-verplichting en dit biedt kansen voor onze kandidaten. 
Inmiddels hebben we meer dan 500 kandidaten duurzaam aan een betaalde baan geholpen.  En hebben we een uitstroom percentage van 80% gerealiseerd. Een resultaat waar we erg trots op zijn!

Fietsenmaker via Teamwerk diensten

Ons team

Ons team werkt hard om onze doelstellingen te realiseren. Onze Account- en Casemanagers vinden mensen met onbenut talent en matchen deze met openstaande vacatures. Bij een goede match, ontvangt de kandidaat een arbeidsovereenkomst. Vanaf de eerste werkdag, ontvangen kandidaten persoonlijke begeleiding van onze jobcoaches. En ook ons backoffice team staat altijd klaar om administratieve zorgen en vragen weg te nemen. Zo geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt echt de kans op duurzame uitstroom naar een betaalde baan. 

Pak de telefoon of mail ons

We beginnen met een gesprek

Nieuwsgierig wat Teamwerk voor u kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan altijd open voor een gesprek en ontvangen u graag op één van onze leerwerklocaties. 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op