Teamwerk participatie diensten header

SROI-verplichting invulling geven

Gefeliciteerd! Waarschijnlijk bezoek je deze pagina omdat je een aanbesteding hebt gewonnen? Waar begin je en hoe zet je Social Return in?

Teamwerk helpt je graag bij de invulling van jouw SROI-verplichting. Dit doen we door bedrijven de gewenste ondersteuning en de begeleiding te bieden.

Neem contact op

 

Ondersteuning bij het invullen van Social Return

Er zijn meerdere manieren om SROI in te vullen als opdrachtnemer. Teamwerk richt zich op het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze ervaring en expertise in het begeleiden van deze kandidaten zorgen voor een hoge uitstroom naar vaste banen. Daarnaast begeleiden we kandidaten en bieden we jobcoaching aan om zeker te zijn van goede matches.

Het invullen van de SROI-verplichting kan op de volgende manieren:

  • Iemand aannemen voor de duur van het project;
  • Iemand aannemen die facilitair ondersteunt tijdens de duur van het project;
  • Iemand de kans geven om werkervaring op te doen op één van de leerwerklocaties van Teamwerk. 

De werkwijze

We ondersteunen jou als werkgever bij alles wat bij de SROI-verplichting komt kijken, zoals de administratieve verantwoording en het maken van de juiste matches. We gaan stapsgewijs te werk. Jij betaalt alleen de kandidaten, wij zorgen voor de juiste match!

Meer informatie over onze werkwijze?

Lees meer

Deze bedrijven kozen voor Teamwerk

Social Return On Investment is geen last, maar een investering waar óók maatschappelijke voordelen uit worden gehaald.

Edwin Eijsackers Teamwerk

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Je moet voldoen aan de SROI-verplichting en wilt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam inzetten. Naast de verplichting, heeft het inzetten van SROI voor jou als werkgever vele voordelen. Denk aan nieuw talent vinden, goede reputatie en maatschappelijke betrokkenheid wat resulteert in verhoogde klantloyaliteit.